WRAH World Restart a Heart In Albania

World Restart a Heart day ose dita boterore e ri-fillimit te zemres, mbahet ne date 16 Tetor ne te gjithe boten.

Ky ativitet ka si synim te sensibilizoje apo ndergjegjesoje komunitetin mbi arrestin kardiak, mesimin e teknikave jeteshpetuese si reanimimi kardiopulmonar, rritjen e numrit te defibrilatoreve te jashte automatik ne komunitet dhe rritjen e numrit te personave te trajnuar mbi teknikat e reanimimit kardiopulmonar.

Aktiviteti do mbahet ne dt 16 tetor 2021 ora 10:00 tek pazari i ri, ne disa shkolla ne vend dhe disa qytete te Shqiperise .