Symposium Lecturer 

Kemi kenaqesine te prezantojme Svetlana Nela, Mbreteria e Bashkuar

NLS Newborn Life Support
Paediatric Life Support

Symposium Lecturer 

Kemi kenaqesine tju njoftojme qe proff Bernd W. Böttiger ka pranuar me kenaqesi te na bashkohet ne Symposium-in me teme: “ ERC 2021 GUIDELINES, RESUSCITATION IN PANDEMIC, WHAT ABOUT NOW “
Profesori mban nje sere titujsh ne karrieren e tij profesionale duke filluar nga :

M.D., M.L., D.E.A.A., F.E.S.C., F.E.R.C., F.A.H.A.

Treasurer, European Resuscitation Council (ERC)

Immediate Past Director Science and Research, ERC

Chairman, German Resuscitation Council (GRC)

Professor and Head of the Department of Anaesthesiology and Intensive Care Medicine
University Hospital of Cologne

Past President of ERC European Resuscitation Council

Temat te cilat do referohen nga profesori do te jene World Restart a Heart dhe KIDS SAVE LIVES projekte te cilat zbatohen prej disa vitesh edhe ne Shqiperi!

Proff Böttiger eshte nje vlere e shtuar per ARC Albanian Resuscitation Council dhe komunitetin mjekesor mbare boteror!

Kujtojme qe ky aktivitet eshte online dhe pa pagese!
https://www.albanianresuscitationcouncil.com/

Symposium Lecturer 

Kemi kenaqesine tju prezantojme Dr Walter Reiner i cili do referoje mbi BLS Basic Life Support ne Symposium - in tone me teme:
ERC Guidelines 2021
Resuscitation in pandemic, what about now?

Dr Reiner eshte ekspert ne fushen e reanimimit per Supportin Baze per jeten BLS, si dhe EPBLS European Paediatric Life Support nga ERC European Resuscitation Council dhe njekohesisht dhe presidenti i BRC Belgian Resuscitation Council!

Falenderojme nga zemra dr per gadishmerine per te ardhur edhe ne Tirane si dhe perkushtimin dhe vleresimin ndaj nesh!

Eventi eshte falas, online ne platformen zoom, ne daten 10 prill 2021!

Symposium Lecturer

Kemi kenaqesine tju njoftojme qe Dr Cuculi do te jete pjese e Symposium-it qe organizohet nga ARC Albanian Resuscitation Council ne daten 10 Prill! Dr do referoje :
“ Modern treatment of myocardial infarction in patients presenting with cardiogenic shock”

Dr Cuculi eshte kardiolog dhe kardiolog intervenues si dhe nje nga shefat e kardiologjise intervenuese ne Luzerne Kantosspital te

Lecturer 

Advanced Life Support
Italy 

ERC Guidelines 2021 
Resuscitation in pandemic

Albanian Symposium 
ERC guidelines 2021
Resuscitation in pandemic, what about now ?


" Stay tuned...

ARC Albanian Resuscitation Council