Young ARC

Young ARC eshte nje grupim profesionistesh te rinj te apasionuar mbas reanimimit dhe urgjencave mjekesore apo pas cdo dege qe kane te bejne me shpetimin e jetes!

Ajo eshte e perbere nga : Drejtuesi, zevendes drejtuesi, sekretari, perfaqesuesi per BLS, ALS, NLS, PALS etj, perfaqesuesi per edukim dhe shkence, perfaqesuesi per mediat sociale!
 
“ Youngs can change the world ”
Contact us